De Geluksvogel

De Geluksvogel is een school voor speciaal (basis)onderwijs voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Deze leerlingen hebben specifieke onderwijsbehoeften. Het reguliere basisonderwijs of een andere vorm van onderwijs kan niet (meer) tegemoetkomen aan de specifieke onderwijsbehoeften, waardoor het SBO meer passend is. Met de expertise en de mogelijkheden die wij als school te bieden hebben, gaan we samen op zoek naar haalbare doelen.
Naast onze SBO-school is er ook een SO-school binnen onze locatie. Deze locatie is specifiek voor leerlingen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar.

Aandacht + Aansluiting = Groei

Aandacht
Binnen De Geluksvogel streven wij ernaar om te werken met kleine groepen. Kleinschaligheid is onze kracht.
Contact met de leerlingen onderling en me het team is een belangrijk onderdeel van ons onderwijs. Gezien en gehoord worden zijn essentiƫle basisbehoeften van een kind.

+
Staat voor positiviteit, enthousiasme en gedrevenheid.

Aansluiting
Staat voor het passend onderwijs van onze leerlingen met de diverse problematieken. Door de inzet van onderwijsassistenten kunnen wij binnen de klassen werken met verschillende niveaugroepen. Waardoor elk kind werkt aan zijn eigen ontwikkeling en doelen.

=
Staat voor het resultaat dat telt

Groei
Door samen te werken aan alle punten die hierboven staan zien we dat onze leerlingen resultaten behalen op zowel leer- en sociaal emotioneel gebied.